HATAY / DEFNE - Büyükçat Ortaokulu

Yadigar PERÇİN - Okul Müdürü

1971 yılında Tokat ili Zile ilçesi Küçükaköz Köyünde doğdu. İlkokulu doğduğu köyde birleştirilmiş sınıfta okudu. Ortaokulu Zile Fevzi Çakmak Ortaokulunda, Liseyi Zile Endüstri Meslek Lisesinde okudu. Ünivesiteyi Karadeniz Teknik Üniversitesi Giresun Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden 1994 yılında tamamladı. Aynı yıl Gaziantep ili Araban İlçesi Merkez İlköğretim Okulunda öğretmenliğe başladı. 1998 yılında evlendi. Aynı yıl Adıyaman ili Besni İlçesi Çakırhüyük İlköğretim Okuluna tayini çıktı. Burada 3 yıl çalıştıktan sonra 2001 yılında Hatay´a Altınözü ilçesi Sarıbük Köyüne geldi. 2003 yılında Yiğityolu lköğretim Okuluna atandı. 2005 - 2007 yılları arasında Serinyol Muhtar Yusuf Tatlı İlköğretim Okulunda, 2007 - 2010 yılları arasında Harbiye Selahiddin Güzel İlköğretim Okulunda ve 2010 - 2012 yılları arasında Harbiye Mezyet - Ekrem Karateke İlköğretim Okulunda çalıştı. 2012 yılında Matematik Öğretmeni olarak Balıklıdere Ortaokuluna atandı ve 4 ay burada çalıştıktan sonra 2013 yılında Gümüşgöze Ortaokuluna tayini çıktı. 2014 yılı aralık ayında okul müdürü olarak Yeşilpınar Ortaokulunda görevlendirildi. 5 Temmuz 2019 tarihinde Büyükçat Ortaokulunda okul müdürü olarak göreve başladı.